Keukens Wouw

Ook voor het kopen van een keuken bent u bij Schuurbiers in Wouw aan het juiste adres. Wanneer u een keuken bij Schuurbiers koopt kunt u niet alleen uitgaan van kwaliteit maar ook van deskuding advies, persoonlijke aandacht, vakmanschap en een doordacht keukenontwerp op maat. Kortom, een keuken bij Schuurbiers is een keuken volledig naar uw wens!

Stap voor stap uw nieuwe keuken

Wij zijn op de hoogte van de laatste keukentrends, of u nu opzoek bent naar een moderne keuken, landelijke keuken of een klassieke keuken. We beschikken over een zeer ruim assortiment en zijn dealer van keukenmerk Keller.

De onderdelen van uw nieuwe keuken zijn naast de frontjes en het werkblad zeer bepalend. Het verschil zit in de details. Denk aan de verschillen in kranen, spoelbakken, een gaskookplaat of juist elektrisch? Onze adviseurs zijn op de hoogte van de verschillende mogelijkheden en denken ook aan het gebruikscomfort.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw keuken door ons te laten monteren. Onze vakkundige monteurs kunnen alle werkzaamheden voor u uitvoeren. Denk aan elektra-en installatiewerk, hak- en breekwerk, tegelwerk, stukadoorswerk en meer.

Begeleiding bij kiezen van nieuwe keukens

Vind u het moeilijk door het enorme aanbod van keukens een keuze te maken? Dat begrijpen wij van Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers maar al te goed, want er is namelijk zoveel keus! Wij bieden u de optimale begeleiding bij het kiezen van een nieuwe keuken. Samen met u bekijken wij zorgvuldig de verschillende mogelijkheden. 

Complete keukens demonteren tot aansluiten

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers helpt ook graag wanneer u wilt dat uw nieuwe keuken wordt gemonteerd of aangesloten. Onze monteurs zijn vakbekwaam om alle denkbare werkzaamheden voor u uit te voeren. Van het vernieuwen van uw meterkast tot het elektra- en installatiewerk. Wij kunnen het! Daarbij hebben wij ook een specialisatie in het leveren en monteren van projectkeukens en aangepaste keukens.

Bezoek onze showroom >

Moderne keuken
Landelijke keuken
Klassieke keuken

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

‚Äč )